Компании

все компании

Новим генеральним директором Lloyd's Europe стане Джонатан Мей

12 грудня 2023 року, 11:30
Lloyd's, провідний світовий ринок страхування і перестрахування, днями повідомив, що Джонатан Мей, наразі - фінансовий директор (CFO) і головний операційний директор (COO) Lloyd's Europe, з 1 січня 2024 року стане генеральним директором Lloyd's Europe за умови схвалення регулюючих органів, повідомляється на сайті Lloyd's.

Зазначається, що це відбудеться після від'їзду Амелі Брейтбурд 31 грудня 2023 року, яка обіймала цю посаду з квітня 2021 року.

"За час її перебування на посаді європейська дочірня компанія Lloyd набрала чинності, закріпивши за собою позицію кращої платформи для європейських спеціалізованих комерційних ризиків. рішення", - наголошується в повідомленні.

При цьому уточнюється, що наразі Джонатан є членом ради директорів LIC і керуючого комітету LIC. Зробивши кар'єру в Ernst & Young, він приєднався до Lloyd's у 2006 році. Має багатий досвід роботи на керівних посадах у корпорації, включно з фінансовим директором і головним операційним директором у регіоні Великого Китаю, регіональним фінансовим директором Азіатсько-Тихоокеанського регіону, глобальним фінансовим директором Lloyd і глобальним операційним директором, який керує фінансовим відділом.




Просмотров: 142
Другие новости