Компании

все компании

Hasbro планує скоротити штат на 20%

12 грудня 2023 року, 13:20
Американський виробник ігор та іграшок Hasbro Inc. планує скоротити штат приблизно на 20% через слабкі продажі з початку поточного року, повідомляє видання Barron's.

Звільнення торкнуться близько 1,1 тис. робочих місць. Раніше цього року компанія вже скоротила близько 800 осіб.

Як заявив співробітникам головний виконавчий директор Кріс Кокс, у рамках трансформації компанія "зосередиться на створенні меншої кількості, але більших і кращих брендів". Hasbro модернізував ланцюжки поставок, скоротив витрати і реінвестував у бізнес понад $200 млн. "Однак негативні чинники на ринку виявилися сильнішими та стійкішими, ніж очікувалося, - додав Кокс. - Хоча ми впевнені в майбутньому Hasbro, нинішня ситуація вимагає від нас більшого".

У жовтні компанія прогнозувала, що падіння продажів цього року може сягнути 15%. У липні-вересні виробник іграшок отримав збиток за підсумками четвертого кварталу поспіль на тлі скорочення виручки більш ніж на 10%.

Котирування акцій Hasbro знизилися на 5,5% на додаткових торгах у понеділок. З початку поточного року ринкова вартість компанії впала на 20% (до $6,76 млрд), за цей час фондовий індекс Nasdaq Composite зріс майже на 38%.

Hasbro випускає продукцію під такими брендами, як Nerf, Play-Doh, Power Rangers, Dungeons & Dragons, Magic: The Gathering.

По материалам: Barron's


теги: штат, Hasbro



Просмотров: 168
Другие новости