Компании

все компании

Bosch скоротить 1,5 тис. робочих місць у Німеччині до кінця 2025р

12 грудня 2023 року, 10:17
Німецька інженерна і технологічна компанія Robert Bosch GmbH планує скоротити до 1,5 тис. робочих місць на двох підприємствах у ФРН до кінця 2025 року, щоб адаптувати штат співробітників до змін попиту і обсягів замовлень в автомобільному секторі, а також до впровадження нових технологій.

Як ідеться в повідомленні Bosch, скорочення стосуватимуться робочих місць у сфері розроблення та продажу, а також адміністративного персоналу в кампусах компанії у Фейєрбасі та Швібердінгені.

Компанія планує вирішити проблему скорочення робочих місць за рахунок релокації персоналу, а також угод про достроковий вихід на пенсію або добровільне звільнення, повідомила представник Bosch газеті The Wall Street Journal.

У компанії відзначають, що на початку наступного року вона може зіткнутися з набагато серйознішими проблемами, ніж очікувалося раніше. Однак Bosch, як і раніше, має намір уникати примусових звільнень персоналу німецьких підприємств, що випускають продукцію для автомобільного сектора, до кінця 2027 року, повідомила представник компанії.

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 173
Другие новости