Компании

все компании

"Укрпошта" оголосила на порталі ЄБРР тендер на закупівлю 250 автомобілів-фургонів

5 грудня 2023 року, 16:59
АТ "Укрпошта" в рамках спільного проєкту з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) оголосило на порталі ЄБРР тендер на закупівлю 250 автомобілів (фургонів вантажопідйомністю щонайменше 1750 кг) із супутніми послугами Full service за проєктом розвитку логістики "Укрпошти" для реалізації у 2024 році.

Згідно з повідомленням на порталі Prozorro, тендерні пропозиції приймаються до 15 січня 2024 року.

"Проєкт дасть змогу зробити важливі інвестиції в логістичну інфраструктуру та автопарк "Укрпошти" для поліпшення якості послуг і стійкості бізнесу та мережі компанії. Він підтримає трансформацію операційної моделі компанії, а також поліпшить якість послуг і стійкість бізнесу та мережі "Укрпошти", - наголошується в повідомленні.

Проєкт фінансується за рахунок кредитних коштів/гранту, наданому ЄБРР.

У повідомленні наголошується, що в середині грудня-2023 планується проведення роз'яснювальної онлайн-зустрічі із зацікавленими постачальниками, де вони зможуть поставити запитання щодо тендерної документації.

Як повідомлялося, у жовтні 2020 року уряд України схвалив залучення EUR63 млн кредиту від ЄБРР на реалізацію проєктів АТ "Укрпошта" "Логістична мережа" та "Сільське відділення".

У березні 2021 року в межах проєкту з ЄБРР було укладено договір із компанією VIDI на закупівлю для пересувних відділень 1860 автомобілів Citroеn Berlingo L2 Worker загальною вартістю 1,3 млрд грн.

Станом на 30 вересня "Укрпошта" має 27,36 тис. точок присутності, в яких працює 35 тис. співробітників. Чистий дохід у січні-вересні 2023 року становив 8,36 млрд грн.




Просмотров: 189
Другие новости