Компании

все компании

ПрАТ "СК "Глобаліс Іншуренс Солюшенс" проведе дистанційні збори акціонерів

28 листопада 2023 року, 14:47
Акціонери Страхової компанії "Глобаліс Іншуренс Солюшенс" (Київ) на зборах 6 грудня розглянуть питання про припинення страхової діяльності без припинення товариства як юридичної особи відповідно до вимог постанови правління НБУ №39 від 6 березня 2022 року.

Таке питання внесено до порядку денного зборів акціонерів в оголошенні в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Акціонери також планують затвердити план припинення страхової діяльності. Доручити генеральному директору компанії або особі, яка виконує його обов'язки, передати зобов'язання за договорами страхування іншому страховику або страховикам, які мають відповідну ліцензію на здійснення страхової діяльності.

Уповноважити гендиректора подати від імені компанії до Національного банку України заяву про відкликання (анулювання) всіх ліцензій з 1 січня 2024 року та заяву про виключення відомостей з Державного реєстру фінансових установ.

СК "Глобаліс Іншуренс Солюшенс" зареєстрована в березні 1997 року, спеціалізується на ризиковому страхуванні.

Як повідомлялося, у жовтні 2023 року двоє акціонерів Микола Катран, який володіє 18,01% акцій, і Антон Мірошниченко (31,504%) скоротили свої пакети в компанії до 0%. Новими акціонерами компанії стали Тарас Жарун, який став власником 12% акцій, Михайло Гордєєв - 8,915%, Таїсія Олійник - 9,533%, Сергій Алексієнко - 9,533%, Владислав Шелепков - 9,533%. За даними НКЦПФР, акціонерами компанії на другий квартал 2023 року були сім фізичних осіб.




Просмотров: 193
Другие новости