Компании

все компании

Amazon у 2023р наростить кількість доставлених посилок у США до 5,9 млрд

28 листопада 2023 року, 08:30
Інтернет-рітейлер Amazon.com Inc. у 2023 році наростить кількість доставлених американським одержувачам посилок до близько 5,9 млрд з 5,2 млрд роком раніше, пише The Wall Street Journal з посиланням на внутрішні оцінки компанії та обізнані джерела.

Таким чином, Amazon буде лідером серед компаній сфери доставки за цим показником, зазначає газета. До Дня подяки (23 листопада) вона вже доставила понад 4,8 млрд посилок у США.

Тим часом United Parcel Service заявляла, що цього року навряд чи доставить більше посилок на внутрішньому ринку, ніж минулорічні 5,3 млрд. За дев'ять місяців року її обсяги склали близько 3,4 млрд.

Зі свого боку, FedEx Corp. у фінансовому році, що завершився 31 травня, доставила близько 3,05 млрд посилок на території Штатів у рамках сервісів наземної та експрес-доставки.

При цьому показники UPS і FedEx враховують посилки, передані на фінальному етапі Поштовій службі США (U.S. Postal Service, USPS). Показники Amazon враховують тільки посилки, доставкою яких компанія займалася від початку до кінця.

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 163
Другие новости