Компании

все компании

В'їзд великогабаритного транспорту до Києва буде обмежено в понеділок

25 листопада 2023 року, 09:22
В'їзд до Києва великогабаритного транспорту в понеділок буде обмежено у зв'язку з очікуваними снігопадами 26-27 листопада, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"В'їзд у місто великогабаритного транспорту в понеділок, 27 листопада, буде обмежено", - написав Кличко в телеграм-каналі в п'ятницю, нагадавши про попередження синоптиків.

Додатково мер столиці звернувся до водіїв і пішоходів із проханням "зважати на погодні умови та бути максимально обережними на дорогах. Без нагальної потреби не виїжджайте в місто на приватному авто. Скористайтеся громадським транспортом. А якщо виїхали на машині, - не паркуйте її вздовж узбіч доріг і на тротуарах. Це заважає роботі снігоприбиральної техніки".

Як повідомив Кличко, цього сезону в Києві "на дорогах, мостах і тротуарах боротимуться з ожеледицею і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної та додаткової спецтехніки "Київавтодору". Загалом заготовлено 17,3 тисячі тонн солі та 54,5 тисячі тонн піску".

За прогнозом Укргідрометцентру, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікується значний приріст снігового покриву та посилення вітру до 17-22 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах - ожеледиця.




Просмотров: 264
Другие новости