Компании

все компании

Нафта дешевшає, Brent $81,3 за барель

24 листопада 2023 року, 12:58
Ціни на нафту еталонних марок продовжують опускатися в п'ятницю.

Перенесення зустрічі міністрів ОПЕК+ привнесло деяку нервозність на ринок. Проте експерти вважають, що перенесення не позначиться на результатах зустрічі, пише MarketWatch. Аналітики Citi очікують, що Саудівська Аравія продовжить добровільне обмеження виробництва на 1 млн б/д на перший квартал 2024 року, а інші країни загалом пообіцяють дотримуватися встановлених квот до кінця року.

Експерти UBS також прогнозують, що картель досягне угоди про обмеження на видобуток. При цьому вони очікують збереження волатильності цін на нафту в найближчому майбутньому.

Котирування січневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures за даними на 6:58 кв становили $81,33 за барель, що на $0,09 (на 0,1%) нижче за ціну на закриття минулої сесії. У четвер ці контракти подешевшали на $0,54 (на 0,7%) - до $81,42 за барель.

Ціна ф'ючерсів на нафту WTI на січень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) вранці опустилася на $0,7 (на 0,9%) і становить $76,42 за барель. Основна сесія в четвер не проводилася через святкування в США Дня подяки.

теги: Brent, нафта



Просмотров: 169
Другие новости