Компании

все компании

Іспанія передала Україні ліки та хірургічні інструменти для польового госпіталю

23 листопада 2023 року, 15:03
На 17-й зустрічі Контактної групи з оборони України ("Рамштайн") міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес повідомила про нещодавнє відправлення в Україну допомоги, що включає ліки та хірургічні інструменти.

Як повідомляє пресслужба Міноборони, Роблес проінформувала про нещодавнє відправлення в Україну 15 піддонів із ліками та хірургічними інструментами, які забезпечать роботу польового госпіталю, переданого кілька місяців тому Іспанією.

"Також міністр доповів про співпрацю іспанської промисловості в постачанні техніки та боєприпасів до України та детально розповів про програму підтримки прийому родин українських військовослужбовців, загиблих у боях, у військових будинках відпочинку на іспанському узбережжі", - йдеться в повідомленні.

Роблес відзначила хороший прогрес у підготовці українських військових на території Іспанії, де на сьогоднішній день підготовлено понад 3000 військовослужбовців. Вона додала, що планується викладання навчальних курсів із права у збройних конфліктах і міжнародного гуманітарного права для представників Міністерства оборони та Збройних сил України.




Просмотров: 171
Другие новости