Компании

все компании

"Нібулон" купить 13 сівалок HORSCH для посіву кукурудзи, ріпаку та соняшнику

22 листопада 2023 року, 17:31
Один із найбільших операторів зернового ринку України ТОВ "СП "Нібулон" (Миколаїв) уклав угоду з німецьким виробником сільськогосподарської техніки HORSCH щодо придбання 13 сівалок для посіву кукурудзи, ріпаку та соняшнику на виставці AGRITECHNICA-2023, що відбувалася в Ганновері.

"Сівалки HORSCH Maestro - одні з найкращих і високотехнологічних на ринку посівної техніки. Вони зручні та продуктивні, а їхня висока точність висіву дасть нам змогу ефективно та швидко виконувати операції за робочої швидкості руху до 15 км/год", - написала компанія у Facebook.

Свій вибір "Нібулон" пояснив постійним вдосконаленням виробником машин, тестуванням у виробничих масштабах, зокрема й в Україні. Крім того, HORSCH має розвинену сервісну базу в Україні, що дає змогу експлуатувати та обслуговувати техніку з мінімальними простоями.

"Ми прагнемо оптимізувати наші виробничі процеси та підвищити якість і продуктивність посіву на новий рівень", - резюмував "Нібулон" і подякував HORSCH за співпрацю.

Як повідомлялося, у рамках AGRITECHNICA-2023 також підписав угоду про придбання 29 сільгоспмашин із німецьким виробником сільгосптехніки CLAAS. Планується, що 10 комбайнів, 15 тракторів і 4 телескопічні навантажувачі будуть використовуватися для виробництва сільгоспкультур у сезоні-2024.

ТОВ "СП "Нібулон" створено 1991 року. До російського військового вторгнення зернотрейдер мав 27 перевантажувальних терміналів і комплексів із приймання сільгоспкультур, потужності для одноразового зберігання 2,25 млн тонн продукції АПК, флот із 83 суден (із них 23 буксири), а також володів Миколаївським суднобудівним заводом.

"Нібулон" до війни обробляв 82 тис. га землі в 12 областях України та експортував сільгосппродукцію в більш ніж 70 країн світу.

Зернотрейдер 2021 року експортував максимальні за час свого існування 5,64 млн тонн сільгосппродукції, досягнувши рекордних обсягів постачань на зовнішні ринки в серпні - 0,7 млн тонн, у четвертому кварталі - 1,88 млн тонн і в другому півріччі - 3,71 млн тонн.

Втрати "Нібулона" від повномасштабного військового вторгнення РФ досягли $400 млн. Наразі зернотрейдер працює на 30% потужностей і створив спеціальний підрозділ для розмінування сільгоспземель.




Просмотров: 266
Другие новости