Компании

все компании

Нафта стабільна, Brent торгується біля $82,4 за барель

22 листопада 2023 року, 12:57
Ціни на нафту еталонних марок слабо змінюються вранці в середу.

Ціна січневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures на 7:02 кв становить $82,42 за барель, що на 3 центи нижче за показник на закриття попередньої сесії. У вівторок ці контракти зросли в ціні на 13 центів, до $82,45 за барель.

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на січень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) до зазначеного часу знизилися на 1 цент і становили $77,76 за барель. За підсумками минулої сесії вони знизилися на 6 центів - до $77,77 за барель.

Учасники ринку чекають зустрічі ОПЕК+, яка відбудеться на найближчих вихідних. Раніше Financial Times написала з посиланням на джерела, що на ній може бути розглянуто питання продовження чинних обмежень на видобуток нафти, що закінчуються наприкінці року, або більш різке зниження виробництва палива.

"Ми вважаємо, що у групи є можливість підвищити обсяг скорочень видобутку, але вважаємо, що Саудівська Аравія наполягатиме на тому, щоб інші країни розділили з нею цей тягар", - написала аналітик RBC Capital Хеліма Крофт.

Крім того, інвестори оцінюють сигнали про зміну запасів енергоносіїв у США. За даними Американського інституту нафти (American Petroleum Institute, API), минулого тижня запаси в Штатах підскочили майже на 9,1 млн барелів.

Офіційні дані Міненерго опублікують о 17:30 кв. м у середу.

Активність торгів на ринку нафти наприкінці тижня, найімовірніше, буде зниженою через святкування Дня подяки в США.

теги: Brent, нафта



Просмотров: 154
Другие новости