Компании

все компании

"Каметсталь" провів капремонт конвертера для нарощування виплавки сталі

21 листопада 2023 року, 21:47
Завод "Каметсталь" гірничо-металургійної групи "Метінвест", створений на потужностях Дніпровського металургійного комбінату (ДМК, Кам'янське Дніпропетровської обл.), завершив проведення капітального ремонту конвертера №1.

Згідно з прес-релізом, з огляду на виробничу необхідність в умовах воєнного часу, роботи з відновлення першого конвертера виконані у форматі розосередженого капремонту.

При цьому уточнюється, що проведенням капремонту займалися фахівці "Метінвест-Промсервісу".

Начальник конвертерного цеху Денис Єсков зазначив, що капремонт агрегату був відповідальним завданням, під час якого було проведено низку значущих заходів.

"Ми подовжили термін роботи обладнання і зробили внесок у безперебійну та ефективну роботу конвертерного цеху", - констатував начальник цеху, якого цитує прес-служба.

Як повідомлялося, "Каметсталь" "Метінвесту" наприкінці грудня 2022 року відновила виплавку сталі після зупинення роботи наприкінці листопада 2022 року через обмеження щодо е/е внаслідок обстрілів російськими окупантами енергетичної інфраструктури України. Так, конвертерний цех "Каметсталі" відновив роботу, в період вимушеного простою було проведено відновлювальні роботи на машинах безперервного лиття заготовок, відремонтовано кранове обладнання, а також проведено ревізію механо-, електро- та енергообладнання обох конвертерів.

"Каметсталь" створено на базі ПрАТ "Дніпровський коксохімічний завод" (ДКХЗ) і ЦМК ПАТ "Дніпровський металургійний комбінат" (ДМК).

Згідно зі звітом материнської компанії групи "Метінвест" за 2020 рік, Metinvest B.V. (Нідерланди) належало 100% акцій ДКХЗ.




Просмотров: 260
Другие новости