Компании

все компании

Глава Пентагону прибув до Києва

20 листопада 2023 року, 11:26
Міністр оборони США Ллойд Остін прибув з візитом до Києва. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Х.

"Я щойно прибув до Києва для зустрічі з українськими лідерами. Сьогодні я тут, щоб передати важливе послання: Сполучені Штати продовжуватимуть підтримувати Україну в її боротьбі за свободу проти російської агресії, як зараз, так і в майбутньому", - написав Остін у понеділок уранці.

Як повідомляється на сайті Міноборони США, під час свого візиту Остін проведе переговори на високому рівні з керівництвом України. Обговорення будуть зосереджені на подальшому зміцненні стратегічного партнерства між США й Україною, включно із забезпеченням Збройних сил України бойовими можливостями, необхідними їм і для зими, і для захисту своєї країни від майбутніх російських загроз.

"Міністр оборони Ллойд Дж. Остін III сьогодні вирушив в Україну, щоб зустрітися з українськими лідерами й зміцнити рішучу підтримку США боротьби України за свободу. Він також відзначить незмінну прихильність США наданню Україні безпекової допомоги, якої вона потребує для захисту від російської агресії, а також обговорить довгострокове бачення майбутніх сил України", - йдеться в повідомленні.

Пізніше цього тижня Остін також проведе 17-те засідання Контактної групи з оборони України в режимі онлайн із Пентагону, продовживши життєво важливу роботу з міжнародної координації та підтримки України, у якій, як очікується, візьмуть участь близько 50 країн.





Просмотров: 179
Другие новости