Компании

все компании

Американська торговельна палата вручила відзнаку до Дня Подяки захисникам України та американському народу під час вечері до Дня подяки у Києві

19 листопада 2023 року, 00:17

Американська торговельна палата в Україні вручила відзнаку до Дня Подяки 2023 захисникам України, які борються за свободу, суверенітет і незалежність, та американському народу за підтримку України та українців під час повномасштабного вторгнення росії. Відзнаки було вручено під час вечері до Дня подяки в центрі Києва.

240 топ-менеджерів американських та міжнародних компаній-членів Палати, партнерів, друзів, та стейкхолдерів зібралися в центрі Києва на День Подяки під час війни 2023 Американської торговельної палати в Україні. Подія продемонструвала стійкість і відданість Україні та її відновленню, та дала чіткий меседж світові – бізнес-спільнота, яка працює на місцях, вдячна тим, хто підтримує Україну на її шляху до перемоги, та Україна відкрита для бізнесу.

«У цей День Подяки, ми висловлюємо нашу вдячність відважним захисникам України, які борються за свободу та збереження української нації. Для нас велика честь надихатися їх героїзмом, який показує всьому світу, що таке справжня хоробрість. Ми вдячні об’єднаному американському народу за непохитну відданість та підтримку України на її шляху до перемоги. Разом до перемоги», прокоментував Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

Посол США в Україні Бріджит Брінк отримала відзнаку від імені американського народу. Поки Україна рухається вперед на своєму шляху до перемоги, світ став свідком непохитної відданості американського народу, уряду США та бізнес-лідерів США Україні та тривалому партнерству між двома країнами.

«Компанії Палати продовжують інвестувати в Україну та відіграють життєво важливу роль у відновленні економіки. Уряд України і приватний сектор, працюючи разом, можуть допомогти Україні провести реформи, створити динамічну економіку та реалізувати мету євроатлантичного майбутнього. Разом ми можемо зробити так, щоб українці мали свободу визначати власне майбутнє», – сказала Бріджит Брінк, Посол Сполучених Штатів в Україні.

У 2015 році Американська торговельна палата започаткувала традицію відзначення Дня Подяки в Україні. Компанії-члени Палати відзначають організації, проекти та особистостей, які зробили вагомий внесок у розвиток сприятливого ділового та соціального середовища в Україні, просували державу на міжнародній арені, та докладали зусиль для її процвітання.

Американська торговельна палата в Україні має багато людей, яким вона вдячна, людям які змінюють Україну кожен день, наближаючи перемогу України, і роблячи її кращим місцем для ведення бізнесу.

Будь ласка, ознайомтеся з детальною інформацією про те, хто отримав відзнаку до Дня Подяки у 2022 році та в попередні роки.

Довідка про Американську торговельну палату в Україні:

Американська торговельна палата в Україні (Палата) є провідною міжнародною бізнес-асоціацією, яка служить 600+ компаніям-членам в Україні з 1992 року, доносить об’єднаний голос найкращих американських, міжнародних та українських компаній, які інвестували більше 50 млрд доларів в Україну та залишаються вірними країні.

Контактна особа:

Юліана Чижова, Головний менеджер із зв'язків з громадськістю та пресою Американської торговельної палати в Україні, ychyzhova@chamber.ua





Просмотров: 314
Другие новости