Компании

все компании

Промвиробництво у США впало на 0,6%

17 листопада 2023 року, 09:02
Обсяг промислового виробництва у США в жовтні впав на 0,6% порівняно з попереднім місяцем, повідомила Федеральна резервна система.

Аналітики в середньому прогнозували скорочення на 0,3%, за даними Trading Economics. Респонденти The Wall Street Journal припускали зменшення на 0,4%.

У вересні, згідно з переглянутими даними, промвиробництво зросло на 0,1%, тоді як раніше було оголошено про його підвищення на 0,3%.

ФРС також опублікувала оновлені дані за попередні місяці. Падіння промвиробництва в червні було переглянуте до 0,6% з 0,5%, таким чином, у жовтні зниження індикатора стало максимальним за чотири місяці.

Виробництво в переробній промисловості минулого місяця знизилося на 0,7%. Випуск автомобілів і запасних частин до них впав на 10% через масштабний страйк працівників автомобільної галузі.

Підйом виробництва у видобувній галузі становив 0,4%. Водночас у сфері комунальних послуг показник упав на 1,6%.

Замовлення у сфері ВПК продовжили підйом за підсумками десятого місяця поспіль, збільшившись на 1,7%, зазначає MarketWatch.

Використання виробничих потужностей минулого місяця опустилося до 78,9% порівняно з 79,5% у вересні.

Загальний обсяг промвиробництва в США в жовтні зменшився на 0,7% у річному вираженні. У вересні цей показник опустився на 0,2%, а не піднявся на 0,1%, як повідомлялося раніше.

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 167
Другие новости