Компании

все компании

Nova Post у 2023р відкриється в Парижі та Мілані

13 листопада 2023 року, 13:39
Група компаній "Нова пошта", що вийшла вже на 10 ринків європейських країн, до кінця цього року додасть до них Францію та Італію, відкривши в листопаді відділення Nova Post у Мілані та в грудні в Парижі, повідомив співвласник компанії Володимир Поперешнюк у суботу.

Він поділився у Facebook планами відкриття нових країн на наступний рік, який передбачає запуск у січні-вересні відділень у столицях 17 країн.

"Зізнаюся, що менеджери з розвитку були проти оприлюднення цього, бо вони як відповідальні люди занепокоєні тим, щоб не виглядати брехунами, якщо щось піде не за планом... Але знаючи їх, я впевнений: вони з усім впораються, я в них вірю, як і вся наша команда", - зазначив Поперешнюк.

Згідно з опублікованим графіком відкриття нових країн на 2024 рік, у січні заплановано відкриття відділення у Відні, Австрія, у лютому - у Мадриді, Іспанія, і Стамбулі, Туреччина, у березні - у Софії, Болгарія, і Лондоні, Велика Британія.

У квітні, згідно з графіком, Nova Post з'являться в Дубліні, Ірландія та Амстердамі, Нідерланди, у травні - у Брюсселі, Бельгія, у Берні, Швейцарія та Лісабоні, Португалія.

На червень заплановано відкриття відділень у Любляні, Словенія та Заггребі, Хорватія, у липні - в Афінах, Греція та Копенгагені, Данія, у серпні - у Гельсінкі, Фінляндія, тоді як у вересні - у Стокгольмі, Швеція та Осло, Норвегія.

В обговоренні під постом Поперешнюк у відповідь на безліч звернень також підтвердив плани відкриття в майбутньому Nova Post у Тель-Авіві, Ізраїлі, США та Канаді, а також у Дубаї, ОАЕ. Він пообіцяв подумати над можливістю виходу в Казахстан.

Співвласник "Нової пошти" уточнив, що поки компанія відкриває власні відділення. "Модель франчайзингу поки не готова, проводимо тести. Не хочеться підвести майбутніх партнерів", - пояснив він.

Поперешнюк також зазначив, що компанію цікавить не тільки доставка відправлень в Україну і з неї з нових ринків, а й робота на них із внутрішніми клієнтами.

Як повідомлялося, у мережу "Нова пошта" в Україні на початок листопада 2023 року входило майже 11 тис. відділень і 14,6 тис. поштоматів.

До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема, "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".

До теперішнього часу Nova Post вже відкрила близько 70 відділень у Польщі, Німеччині, Литві, Латвії, Естонії, Чехії, Румунії, Словаччині, Угорщині та Молдові.




Просмотров: 208
Другие новости