Компании

все компании

Yum China збільшила виручку на 9%

3 листопада 2023 року, 09:13
Yum China Holdings Inc., оператор ресторанів швидкого харчування KFC, Pizza Hut і Taco Bell у Китаї, збільшила чистий прибуток у третьому кварталі 2023 року на 18%, виручку - на 9%.

Скоригований прибуток і виручка Yum China не виправдали прогнозів ринку. Компанія зазначила ослаблення споживчого попиту останніми тижнями і дала обережний прогноз на четвертий квартал.

Як ідеться у прес-релізі Yum China, чистий прибуток у липні-вересні становив $244 млн порівняно з $206 млн за аналогічний період попереднього року. Прибуток у розрахунку на акцію підвищився до $0,58 з $0,49.

Прибуток без урахування разових чинників склав $0,59 на акцію, виявившись гіршим за консенсус-прогноз опитаних FactSet аналітиків у $0,65 на акцію.

Квартальна виручка Yum China збільшилася до $2,91 млрд з $2,68 млрд роком раніше. Експерти в середньому прогнозували цей показник на рівні $3,12 млрд.

Порівнянні продажі компанії зросли на 4%, зокрема ресторанів KFC - на 4%, Pizza Hut - на 2%.

Зростання порівнянних продажів було стійким, однак "ми відзначили ослаблення споживчого попиту наприкінці вересня - жовтні", ідеться в прес-релізі.

"Невеликі коливання продажів у четвертому кварталі можуть мати помітний вплив на маржу нашого прибутку", - зазначають у компанії.

Акції Yum China подешевшали на 12,6% за підсумками торгів у Гонконзі в середу. Під час попередніх торгів у Нью-Йорку папери компанії втрачають у ціні 12,5%.




Просмотров: 153
Другие новости