Компании

все компании

FlixBus почав виконувати новий маршрут із Києва до Дрездена та Лейпцига

3 листопада 2023 року, 12:59
Найбільший оператор автобусних перевезень в Європі FlixBus напередодні новорічного сезону і зростання попиту на автобусні тури в грудні-першій половині січня, запустив нову автобусну лінію з Києва до Дрездена і Лейпцига в східній частині Німеччини.

Зазначається, що це перший автобусний маршрут компанії, який з'єднає Україну з містами у східній Німеччині та 25-та лінія в українській мережі FlixBus.

Перший автобус за новим рейсом вирушить 2 листопада. Час у дорозі близько 27 годин з урахуванням часу на перетин кордону і зупинок. Повний маршрут нової лінії N3208: Київ-Житомир-Рівне-Львів-Краків-Дрезден-Лейпциг. Рейс відправлятиметься з Києва о 7:15 щовівторка та щочетверга з прибуттям до Дрездена о 7:45 і до Лейпцига о 9:30 наступного дня. У зворотному напрямку автобуси вирушають у вівторок, середу, п'ятницю і суботу з Лейпцига о 19:50 і Дрездена о 12:35. До Києва прибувають о 21:55 наступного дня.

"Новий автобусний маршрут FlixBus із Києва до Дрездена та Лейпцига є частиною підготовки компанії до новорічного сезону, під час якого традиційно зростає попит на подорожі", - пояснили в компанії.

Оператор подорожей FlixMobility розвиває автобусні перевезення в Україні з 2019 року. На сьогодні автобусами компанії виконується 25 прямих автобусних рейсів до шести європейських країн: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії. Автобусна мережа з'єднує 22 міста в Україні та 48 за кордоном.




Просмотров: 201
Другие новости