Компании

все компании

Володимир Зеленський може відвідати Бразилію

28 жовтня 2023 року, 13:35
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що президент України Володимир Зеленський може незабаром відвідати Бразилію.

"Зеленський незабаром може поїхати до Бразилії. Луле да Сілві завжди будуть раді в Україні", - сказав Кулеба в інтерв'ю El Economista (Мексика), La Nación (Аргентина) і CNN Brazil.

Відповідаючи на запитання, чи відома вже дата візиту Зеленського до Бразилії, глава МЗС сказав, що "над цим ведеться робота".

Крім того, за словами міністра, після візиту Зеленського до Бразилії може бути заплановано візит до інших країн регіону.

"Аргентина включена до списку через значну присутність українців у країні та за гуманітарну допомогу, яку вона нам надала", - повідомив Кулеба.

Також міністр подякував Бразилії за те, що як голова Ради Безпеки вона скликала екстрене засідання після жорстокої атаки Росії на с. Гроза в Харківській області. Гроза в Харківській області.

Він зазначив, що радник з національної безпеки Бразилії продовжуватиме брати участь у консультаціях щодо української "формули миру".

"Скоро буде призначено нову зустріч, її вже підтвердила Бразилія. Це хороший знак для відносин між двома країнами", - наголосив Кулеба.




Просмотров: 215
Другие новости