Компании

все компании

Укргазбанк уклав нові кредитні угоди на 110 млн грн з "Укркабель"

26 жовтня 2023 року, 09:36
Державний Укргазбанк уклав нові кредитні угоди за державною програмою "Доступні кредити 5-7-9%" на 110 млн грн із провідним виробником кабельної продукції в Україні - групою "Укркабель", повідомили у прес-службі фінустанови.

 "Кредитні кошти загальною сумою 110 млн грн підуть на ведення поточної господарської діяльності, зокрема придбання сировини і матеріалів для виробництва кабельно-провідникової продукції та ритмічного завантаження нового обладнання, яке також було частково профінансовано банком", - сказано в повідомленні. 

 Зазначається, що угоди укладено в рамках продовження 3-річної співпраці за держпрограмою. У банку зазначають, що підприємства групи "Укркабель" активно співпрацювали з Коцюбинською селищною радою, Ірпінською міською радою та кількома військовими частинами як під час окупації Київщини, так і під час відновлення. 

 Згідно з інформацією банку, "Укркабель" активно співпрацює з виробниками та постачальниками електроенергії, якою забезпечують населення під час відключень світла по всій території країни. 

 За інформацією на сайті компанії, ТОВ "ПП "Укркабель" (Коцюбинське, Київська обл.) здатне виготовляти 150 тис. км кабелю на рік, загальна площа території заводу становить 60 тис. м/кв, зокрема виробничих потужностей - 28 тис. м/кв. 

За даними OpenDataBot, кінцевими бенефіціарами є Володимир Довбенко (33,34%), а також Галина Бондар і Олег Мельник (по 33,33%). За даними Національного банку України, станом на 1 вересня 2023 року Укргазбанк за розміром загальних активів посідав 4-те місце (168,6 млрд грн) серед 64 банків, що діють у країні, його чистий прибуток за перше півріччя становив 2,6 млрд грн. Мережа держбанку за третій квартал скоротилася на одне відділення і тепер охоплює 218 структурних підрозділів на території країни.




Просмотров: 182
Другие новости