Компании

все компании

ПриватБанк запустив програму придбання сільгосптехніки в кредит і лізинг

25 жовтня 2023 року, 18:45
Державний ПриватБанк (Київ) запустив для українських аграріїв програму пільгового фінансування придбання сільськогосподарської техніки John Deere, повідомила пресслужба банку. 

 Згідно з повідомленням, ПриватБанк і Deere&Company, представленої John Deere Financial, підписали угоду про співпрацю та запуск партнерської програми з фінансування придбання сільгосптехніки в кредит і лізинг. 

 Партнерська програма між ПриватБанком та John Deere передбачає пільгові умови фінансування з відсотковими ставками від 0,01% річних у гривні та авансовим платежем від 20%. Максимальний термін фінансування - до п'яти років. Також програма передбачає пріоритетний розгляд заявок і швидкі рішення з мінімальним пакетом документів. 

 "Фінансова підтримка агросектору для нас є головним пріоритетом з перших днів війни, тому що це питання продовольчої безпеки держави. Ця партнерська програма відкриває для наших клієнтів нові можливості оновлення парку аграрної техніки всесвітньо відомого бренду на доступних умовах", - зазначив член правління ПриватБанку з МСБ Євген Заіграєв.

 "До складу фінансових партнерів John Deere в Україні увійшов ще один банк - ПриватБанк. У цей складний час ми розуміємо, що нам потрібно надавати ще більше фінансових рішень для українських фермерів і підтримувати клієнтів John Deere доступним фінансуванням за нижчими за ринковими відсотковими ставками", - повідомив генеральний менеджер John Deere Україна Петер Заксе. 

 Згідно з інформацією на сайті John Deere, наразі її партнерами з кредитного співробітництва в Україні виступають Райффайзен банк, ПроКредитбанк, Креді Агріколь Банк і державний Ощадбанк.




Просмотров: 255
Другие новости