Компании

все компании

У Київській області в межах держпрограми "ВідновиДім" ремонтують 95 об'єктів

23 жовтня 2023 року, 12:11
У Київській області в межах держпрограми "ВідновиДім" ремонтують 95 об'єктів, зокрема 63 проєкти повністю або частково завершено, повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. 

 Як повідомляється в релізі, ОСББ Київщини першими долучилися до програми "ВідновиДім" після її запуску в листопаді 2022 року. Найбільше багатоповерхівок відновлюють в Ірпені - 87. Також три будинки ремонтують у Бучі, по два - у Макарові та Гостомелі, один у Софіївській Борщагівці. "Уже близько 5000 родин стали учасниками цієї ініціативи, яка дає змогу швидко ремонтувати будинки та повертатися додому. 

Загальна сума грантів, які отримають ОСББ Київської області, склала 280,5 млн грн, з них 116 млн грн Фонд уже виплатив", - повідомив директор Фонду енергоефективності Єгор Фаренюк. 

 Нещодавно Фонд енергоефективності перейшов до реалізації основного етапу Програми "ВідновиДім". Тепер її дія поширюється на всю територію України крім тимчасово окупованих територій і територій активних бойових дій. Як і раніше, брати участь у ній можуть ОСББ, будинки яких пошкоджені внаслідок бойових дій. 

Вони можуть отримати грант Фонд енергоефективності, який компенсує 100% вартості робіт і матеріалів, але він не може бути більшим за 7,2 млн грн.




Просмотров: 209
Другие новости