Компании

все компании

Нацбанк виключив кілька фінансових компаній із держреєстру

23 жовтня 2023 року, 19:46
Національний банк України (НБУ) анулював ліцензії та виключив із Державного реєстру шість фінансових установ і дві з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги. 

 Як повідомляється на сайті регулятора, на підставі власних заяв та поданих документів анульовано всі наявні ліцензії та виключено з Держреєстру фінансових організацій: ПО "Ломбард "Капітал-кредит" Шевченко і компанія", ТОВ "ЕЙ ТІ Фінанс", ТОВ "ФК "Євро прем'єр фінанс". 

 Крім того, анульовано всі наявні ліцензії за заявою компаній ПТ "Ломбард "Регіональний" ПП "Златодар 585" і компанія" і ТОВ "ФК "Флай фінансів" та виключено з держреєстру фінорганізацій ТОВ ФК "Атланта" і ТОВ "Лізингова компанія Агрофонд" - з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги. З Державного реєстру фінансових установ також виключено: ТОВ "Служба миттєвого кредитування" - у зв'язку з ухваленням Національним банком рішення про анулювання всіх наявних ліцензій та ТОВ "ФК "Сан-Райз фінанс" - через відсутність протягом трьох місяців ліцензій на надання фінансових послуг. 

 У зв'язку з тим, що ДП "Спецагролізинг" не має чинної ліцензії на надання фінансових послуг, підприємство виключено з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги. Такі рішення Комітет з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг НБУ ухвалив на засіданні 20 жовтня 2023 року.




Просмотров: 237
Другие новости