Компании

все компании

"Волиньгаз" увійшла до складу "Нафтогазу"

21 жовтня 2023 року, 11:06
АТ "Волиньгаз" перейшло під контроль держави та увійшло до групи "Нафтогаз", - повідомила компанія в п'ятницю. "Це 17-те обласне газорозподільне підприємство, яке перейшло під контроль держави з початку року. 

Зміни були зумовлені необхідністю розв'язання стратегічних енергетичних завдань, що стосуються надійного захисту критичних об'єктів, а також якнайшвидшого відновлення інфраструктури в разі ворожих атак", - зазначили в групі. "Волиньгаз" забезпечує розподіл газу в бюджетні організації та понад 250 тис. будинків області.

 "Тарифи на послуги розподілу та особисті рахунки для жителів області залишаються незмінними. Про зміну реквізитів ми інформуватимемо додатково", - поінформували в "Нафтогазі".

 Раніше до НАК "Нафтогаз України" увійшли АТ "Вінницягаз", АТ "Дніпрогаз", АТ "Дніпропетровськгаз", АТ "Донецькоблгаз", АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Житомиргаз", АТ "Київоблгаз", АТ "Криворіжгаз", АТ "Кіровоградгаз", АТ "Львівгаз", АТ "Миколаївгаз", АТ "Сумигаз", АТ "Харківміськгаз", АТ "Харківміськгаз", АТ "Харківгаз", АТ "Хмельницькгаз" та АТ "Черкасигаз".




Просмотров: 241
Другие новости