Компании

все компании

"Сентравіс" наростив випуск нержавіючих труб на 12%

20 жовтня 2023 року, 12:21
"Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., у січні-вересні поточного року виготовило 9,4 тис. тонн безшовних нержавіючих труб, що на 12,3% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року (8,37 тис. тонн).
"Ми боремося за кожну тонну, оскільки через повномасштабну війну частина потенційних клієнтів досі не хочуть мати справу з українськими виробниками. Буквально щойно повернулися з двох міжнародних виставок - Stainless Steel World у Нідерландах і Adipec 2023 в Об'єднаних Арабських Еміратах. Ключове завдання наших продавців - переконати, що українська компанія здатна виконувати свою роботу на високому рівні навіть у таких умовах, як зараз. Саме це ми робимо майже 1 рік і 9 місяців", - прокоментував попередні підсумки дев'яти місяців поточного року генеральний директор "Сентравіс" Юрій Атанасов, якого цитує пресслужба.
За його словами, наразі завантаження виробництва становить 65-75% від довоєнного рівня.
Згідно з прес-релізом у п'ятницю, незважаючи на постійні обстріли Нікополя і району, "Сентравіс" продовжує розвиватися. У 2023 році компанія відкрила нове виробництво в Ужгороді із загальною сумою інвестицій понад 50 млн грн і продовжує експортувати свою продукцію в різні регіони світу. Зокрема, бере участь у реалізації таких знакових проєктів як будівництво міжнародного експериментального термоядерного реактора (ITER).
"Сентравіс" заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.), 2023 року відкрилася філія компанії в Ужгороді.
На підприємстві працює понад 1400 осіб.
Географія поставок компанії перевищує 50 країн світу. Нині "Сентравіс" має офіси в США, Німеччині, Італії, Швейцарії, Польщі, Об'єднаних Арабських Еміратах. "Сентравіс" співпрацює з Benteler Automotive, Buhlmann Group, Webco - з різними компаніями на різних континентах.
Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 215
Другие новости