Компании

все компании

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Естонії

20 жовтня 2023 року, 13:08
Група компаній "Нова пошта" запустила перше відділення Nova Post в Естонії - в її столиці Таллінні, повідомив співзасновник компанії Володимир Поперешнюк на своїй сторінці у Facebook.
За його словами, перша відправка з Естонії мала адресата в Ізюмському районі Харківської області.
Згідно з прес-релізом компанії, у відділенні Nova Post у Таллінні, яке працює сім днів на тиждень, клієнти можуть отримувати і відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 1 тис. кг.
Вартість доставки в Естонію з України становить: 250 грн за документи, а також 400 грн, 600 грн і 1,2 тис. грн за посилки до 2 кг, 10 кг і 30 кг відповідно. При відправленні посилки від 30 до 100 кг сплачується 40 грн за кожен кілограм.
Зазначається, що доставка з України до Естонії займає 5 діб.
Крім того, на території Естонії діє послуга виклику кур'єра через додаток "Нової пошти".
"Доставка або забір відправлення кур'єром за адресою - сплачується додатково +100 грн для відправок до 30 кг, або +250 грн за кожні 100 кг", - уточнюється в повідомленні компанії.
Nova Post вже відкрила 62 відділення в Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині та Молдові і планує до кінця року з'явитися в Латвії, Угорщині, Італії, Франції та Австрії.
У мережу "Нова пошта" в Україні на початок липня 2023 року входило понад 10 тис. відділень і понад 14 тис. поштоматів.
До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема, "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".




Просмотров: 172
Другие новости