Компании

все компании

Український Kormotech інвестує EUR60 млн у будівництво фабрики в Литві

18 жовтня 2023 року, 17:30
Найбільший український виробник кормів для котів і собак Kormotech у рамках розвитку своїх виробничих потужностей протягом 2023-2024 років реалізує низку інвестиційних проєктів в Україні та Литві, де має виробничі потужності, повідомив бенефіціар компанії Ростислав Вовк у рамках Business Breakfast з Forbes Ukraine в середу. 

 За його інформацією, Kormotech у другому кварталі 2023 року завершив розширення на 25% фабрики компанії в Литві. Крім того, у третьому кварталі він введе в дію нову лінію на фабриці у Львівській області з виробництва мокрих кормів. 

 "У неї (нову лінію на фабриці у Львівській області) було інвестовано EUR8 млн, що дало змогу на 65% розширити виробничі потужності заводу. Якщо раніше його потужність була 17 тис. тонн (кормів - ІФ-У) на рік, то зараз вона буде 27 тис. тонн", - сказав він. 

 Крім того, за інформацією власника компанії, наприкінці 2023 року Kormotech почне будівництво нової фабрики в Литві, в яку інвестує понад EUR60 млн. 

 "Ця фабрика буде за потужністю такою ж, як дві наші фабрики в Україні. Це буде плюс 40 тис. тонн. Ми повинні вийти на запуск першої лінії в середині 2025 року", - підкреслив Вовк.




Просмотров: 276
Другие новости