Компании

все компании

Корпорація "Біосфера" до кінця року планує отримати дві нові виробничі лінії для заводу в Дніпрі

17 жовтня 2023 року, 16:15
Корпорація "Біосфера" до кінця поточного року планує отримати дві імпортні виробничі лінії для встановлення на заводі в Дніпрі, повідомив СЕО корпорації Андрій Здесенко.

"Ми побачили десь у середині літа, що в одному з фудових потужних напрямків в Україні 50% належало росіянам, і їхні активи заблоковані, і бренди пішли з ринку. І ми для себе ухвалили рішення, за кілька місяців зробили research і вже проплатили, і до кінця року ми чекаємо дві лінії з виробництва, які встановлюватимемо в Дніпрі", - повідомив він на Київському міжнародному економічному форумі в четвер.

При цьому він підкреслив, що це "обладнання виробника №1 у світі", але є певна проблема (запуску обладнання - ІФ-У).

"Для нас це болісно, тому що нам у грудні відправляти людей у відрядження, і ми не знаємо, як складеться, тому що іноземні специ не приїдуть, а по Zoom таке обладнання не запускається. Але ми будемо це робити незважаючи ні на що, і коли все буде готово, я презентую на наступному КМЕФ наші продукти, і думаю, що вони будуть круті", - сказав Здесенко.

Він додав, що наразі в новому проєкті формується команда, набирається необхідний досвід.

Корпорація "Біосфера" працює в Україні понад 25 років. Її продукція представлена на ринках 30 країн Європи та Азії. У продуктовому портфелі - понад 2 тис. найменувань під 13 торговими марками "Фрекен БОК", Smile, Selpak, Vortex, Novita, PRO service, "ЛайКіт", Bambik та ін.

Потужності корпорації представлені чотирма заводами загальною виробничою площею 35 тис. кв. м у Дніпропетровській, Київській та Хмельницькій областях, відкритим виробництвом у Тернополі, а також логістичними комплексами площею 30 тис. кв. м.

Завод "КПД" у Дніпрі - найбільший виробничо-логістичний комплекс корпорації площею 34 тис. кв. м, випускає пакети для сміття і вологі серветки.

Спільно з французькою Groupe Lemoine "Біосфера" також володіє заводом в Естонії з виробництва ватної продукції площею 8,5 тис. кв. м. АБР




Просмотров: 220
Другие новости