Компании

все компании

Фіндиректор ПриватБанку звільнилася за власним бажанням

17 жовтня 2023 року, 09:01
Анна Самаріна, яка стала заступником голови правління націоналізованого ПриватБанку з питань фінансів 1 січня 2018 року, звільнилася з банку за власним бажанням.

Згідно з повідомленням фінустанови в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), його наглядова рада задовольнила заяву Самаріної 13 жовтня.

Уточнюється, що на вакантну посаду, яка стала вакантною, поки що нікого не призначено.

Згідно з інформацією в Linkedin, Самаріна почала свій кар'єрний шлях 1997 року з посади фінансового контролера в Першому українському міжнародному банку (ПУМБ), потім 2000 року перейшла в Укрсиббанк, де пройшла шлях від контролера бюджету до головного фінансового директора.

Далі 2015 року Самаріна обійняла посаду керівника управління проєктами у французькому банку BNP Paribas, а після більш ніж двох років роботи перейшла в ПриватБанк і знову стала головним фінансовим директором. Деякий час вона виконувала обов'язки голови правління банку.

У середині квітня 2021 року за результатами конкурсу ПриватБанк перепризначив Самаріну на посаду фіндиректорки: з 1 вересня 2021 року строком на п'ять років.

ПриватБанк станом на вересень цього року, за даними НБУ, був лідером серед 64 діючих українських банків за розміром активів (782,35 млрд грн) і цілою низкою інших показників.




Просмотров: 182
Другие новости