Компании

все компании

"Євроінс Україна" збільшила виплати на 41%

17 жовтня 2023 року, 15:39
Страхова компанія "Євроінс Україна", дочірня компанія європейської страхової групи Euroins Insurance Group (EIG), за січень-вересень 2023 року зібрала 408 млн грн страхових премій - це на 22% перевищує показник січня-вересня 2022 року.

Як повідомляється у пресрелізі страховика, найкращої динаміки премій досягнуто в сегментах добровільного медичного страхування (ДМС, +109%), ОСЦПВ (+35%), а також страхування від нещасних випадків (+41%).

Обсяг виплачених відшкодувань клієнтам "Євроінс Україна" за дев'ять місяців збільшився на 41% - до 188,2 млн грн. У середньому компанія виплачувала близько 1 млн грн на день.

"Головний підсумок нашої роботи - те, що компанія зберігає високу фінансову стійкість і ліквідність, відповідає всім вимогам регулятора, вчасно і повністю виконує зобов'язання перед клієнтами і партнерами", - зазначає голова правління "Євроінс Україна" Янко Ніколов, слова якого наведені в повідомленні.

СК "Євроінс Україна" - універсальний non-life страховик, працює на українському ринку з 1992 року. Входить до складу болгарської Euroins Insurance Group (EIG) - однієї з найбільших незалежних страхових груп, що діють у країнах Центральної, Східної та Південно-Східної Європи. Страхова група EIG є дочірньою компанією Eurohold Bulgaria - провідної енергетичної та фінансової групи, що працює в Центральній, Східній та Південно-Східній Європі.

Компанія має близько 100 представництв по всій країні, володіє 25 ліцензіями, з них 16 - з добровільних і 9 - з обов'язкових видів страхування.

СК "Євроінс Україна" є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та ЕВА (European Business Association), активно працює в сегментах автострахування, медичного страхування, страхування майна, відповідальності та вантажів для приватних і корпоративних клієнтів.




Просмотров: 182
Другие новости