Компании

все компании

CSD LAB за дев'ять місяців подвоїла кількість лабораторних офісів в Україні

16 жовтня 2023 року, 18:10
CSD LAB за дев'ять місяців подвоїла кількість лабораторних офісів в Україні Медична лабораторія CSD LAB (Київ) за дев'ять місяців 2023 року збільшила кількість лабораторних офісів удвічі.

"На початок поточного року мережа CSD LAB налічувала 40 лабораторних офісів, станом на 1 жовтня їхня кількість уже сягнула 83", - повідомляє лабораторія у пресрелізі.

Крім того, до кінця 2023 року планується наростити цей показник до 100.

"Це дасть змогу компанії бути присутньою в усіх регіонах країни, де це можливо. Зокрема, покриваючи прифронтові регіони - влітку було відкрито партнерські офіси в Краматорську і Слов'янську", - повідомляє компанія.

CSD LAB уточнює, що 2023 року лабораторні офіси було відкрито в Житомирі, Черкасах, Хмельницькому, Ужгороді, Рівному, Кременчуці, Харкові, Миколаєві, Мукачеві, Ірпені, Василькові та Вишгороді.

Уточнюється, що з початку року мережа власних лабораторних офісів CSD LAB зросла вп'ятеро - до 45, кількість партнерських офісів - з 11 до 22.

Лабораторія також нагадує про стратегію розширення роботи у форматі франшизи.

CSD LAB - одна з провідних лабораторій України, що забезпечує проведення понад 1500 аналізів: від загального аналізу крові до визначення генетичних порушень у пухлині методом NGS. Уже 13 років є однією з найбільших патоморфологічних лабораторій у Східній Європі.

теги: офіс, CSD LAB



Просмотров: 253
Другие новости