Компании

все компании

"Укрнафта" власними силами побудувала платформи для ремонту свердловин

12 жовтня 2023 року, 14:23
ПАТ "Укрнафта" власними силами спроектувала та побудувала платформи зі знімними опорами основи для капітального ремонту свердловин.

"Максимальне навантаження на столі ротора, яке витримує платформа, - 60 тонн, чого достатньо для розміщення всього необхідного обладнання, навіть із запасом", - повідомляється в прес-релізі компанії в четвер.

Конструкція дає змогу забезпечити зручні та безпечні умови праці для працівників і скоротити витрати на спускопідйомні операції під час ремонту.

Як поінформували в ПАТ, замовлення для цеху капітального та підземного ремонту свердловин "Укрнафта Буріння" було виготовлено на виробничій базі Управління нафтопромислового сервісу (УНПС) "Укрнафти" в місті Долина Івано-Франківської області.

"Під час проєктування врахували всі технічні та технологічні вимоги, а також специфіку використання - і в умовах свердловин, і під час транспортування", - зазначили в товаристві.

Бригади виробничої бази в Долині працювали над реалізацією проєкту кілька місяців.

Нині вже виготовлено дві платформи для капремонту, у планах на цей рік - виготовлення ще двох аналогічних платформ для проведення поточних свердловинних ремонтів.




Просмотров: 412
Другие новости