Компании

все компании

"Метінвест Покровськвугілля" видобув 4 млн тонн коксівного вугілля

12 жовтня 2023 року, 10:17
Компанія "Метінвест Покровськвугілля", що управляє операційними та адміністративними змінами на підприємствах Покровської вугільної групи (ПВГ), у січні-вересні поточного року видобула 4 млн тонн коксівного вугілля.

Згідно з інформацією компанії, з початку року шахтарі "Метінвест Покровськвугілля" видали на-гора 4 млн тонн вугілля і проклали 17 км гірничих руд для розширення подальшого фронту робіт.

"Метінвест" створив компанію "Метінвест Покровськвугілля", яка управляє операційними та адміністративними змінами на підприємствах Покровської вугільної групи (ПВГ). До неї входять, зокрема, шахтоуправління "Покровське" і Свято-Варваринська збагачувальна фабрика.

Свято-Варваринська збагачувальна фабрика - виробник вугільного концентрату преміум-класу в Україні. Виробнича потужність підприємства становить близько 8 млн тонн рядового коксівного вугілля на рік з можливістю збагачення п'яти різних класів вугілля.

Ш/в "Покровське" (раніше - "Червоноармійська-Західна №1") - найбільший в Україні виробник коксівного вугілля.

Основними акціонерами Metinvest B.V. є група "СКМ" (71,24%) і група "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 221
Другие новости