Компании

все компании

"Укрнафта" і SOCAR почали взаємний обіг паливних карт у мережах

5 жовтня 2023 року, 14:17
Мережі автозаправних станцій "Укрнафта" і SOCAR узгодили взаємний обіг паливних карток у мережах, підписавши договір про міжемітентську програму.

Згідно з прес-релізом "Укрнафти", юридичні особи-власники її NAFTAКарти та sCard від SOCAR з грошовим депозитом можуть отримати необхідну кількість пального в обох мережах зі знижками від ціни АЗС на дату її відвідування.

Оплата здійснюється за рахунок коштів на рахунках, прив'язаних до паливних карток.

"Це дає змогу клієнтам обох компаній розширити географію заправок: у мережі "Укрнафти" працюють зараз 456, у мережі SOCAR - 57 АЗК. Тож, де б ви не знаходилися, завжди зможете заправити авто якісним пальним за вигідною пропозицією", - наголошується в прес-релізі.

Як повідомлялося, наприкінці вересня цього року "Укрнафта" почала працювати з мережами BVS (75 АЗС), VST (88 АЗС) і Ovis (43 АЗС) у сфері паливних карт.

"Укрнафта" - найбільша нафтовидобувна компанія України, є оператором національної мережі АЗС з 537 станцій, з яких діють 456.

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" з часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року ставка Верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передачу державі частки корпоративних прав компанії, що належали приватним власникам, якою зараз управляє Міноборони.




Просмотров: 221
Другие новости