Компании

все компании

Київ збільшив фінансування програми "Захисник Києва" на 1,26 млрд грн

4 жовтня 2023 року, 12:50
Київська влада збільшила фінансування міської цільової програми "Захисник Києва" на 1,26 млрд грн, їх буде спрямовано на забезпечення сил безпеки та оборони столиці, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Київрада на позачерговому засіданні знову збільшила допомогу нашим захисникам. Зокрема, депутати проголосували за збільшення фінансування міської цільової програми "Захисник Києва" на 1 млрд 260 млн. Ці кошти спрямують на матеріально-технічне забезпечення сил безпеки та оборони", - написав Кличко в Телеграм-каналі у вівторок.

Він уточнив, що виділені кошти підуть "на придбання автотранспорту, БПЛА, оптичних прицілів, приладів нічного бачення, ремонт і відновлення техніки та інше необхідне. Це - субвенція, ми перераховуємо гроші військовим підрозділам".

Кличко також повідомив, що департаменту транспортної інфраструктури виділено понад 1,2 млрд грн з метою регулювання тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті, "тому що ціна поїздки 8 грн давно не відповідає собівартості проїзду".

"Оскільки вартість ми не підвищуємо, а транспортним підприємствам працювати треба, маємо забезпечити їм таку можливість", - зазначив Кличко.




Просмотров: 174
Другие новости