Компании

все компании

Прес-реліз: “Добробут” підтримає найбільший в Європі благодійний забіг для збору коштів на допомогу жінкам з раком молочної залози

4 жовтня 2023 року, 14:30

7 жовтня в Національному комплексі «Експоцентр України»/Урбан-Парк відбудеться масштабний благодійний забіг для збору коштів на закупівлю препарату для лікування раку молочної залози – Race for the Cure. Забіг організовує фонд підтримки дорослих онкопацієнтів Inspiration family за підтримки медичної мережі “Добробут” та інших партнерів.

Символом боротьби з раком молочної залози є рожева стрічка, тож одна з особливостей забігу – учасники повинні мати на собі елемент рожевого. Це може бути предмет одягу, аксесуар, стрічка тощо.

Рак молочної залози — найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. Понад 500 тис жінок у світі помирає через нього щороку. Хворіють на рак грудей і чоловіки. За даними Національного канцер-реєстру, у 2021 році в Україні захворювання було діагностоване у понад 14 тис пацієнтів, з них 114 – чоловіки. У майже 20% випадків рак молочної залози в Україні виявляють вже на пізніх стадіях.

Значно погіршила доступ до медичної допомоги й належного лікування повномасштабна війна, яку веде росія проти нашої держави. Тож потреба українських онкопацієнтів у допомозі та підтримці зросла.

“Жовтень – це місяць обізнаності про рак молочної залози. Ми хочемо привернути увагу до потреб і проблем онкопацієнтів та раді можливості долучитися до найбільшого забігу Європи на підтримку жінок із раком молочної залози. Рак – це не вирок. Обізнаність, профілактика та вчасна діагностика можуть врятувати життя”, – зазначає директорка з маркетингу медичної мережі “Добробут” Анна Швед.

Медична мережа “Добробут” вже не вперше підтримує забіг фінансово та інформаційно. Також цього року у Race for the Cure знову візьме участь команда працівників мережі. Також “Добробут” надасть 12 переможцям забігу сертифікати на безоплатну консультацію лікаря-мамолога, а також УЗД-діагностику або мамографію (залежно від віку жінки).

Реєстраційний внесок для участі у забігу – 15 євро.

Долучайтесь!

Як долучитись до забігу

Офлайн у м. Київ

Зареєструватись, сплатити внесок та взяти участь у великому забігу на дистанції 2, 5 або 10 км. Кожен учасник може за бажанням пройти дистанцію пішки, адже головна мета заходу – не спортивні перемоги, а залученість до великої мети.

Початок реєстрації учасників: 08:00 // Старт: 09:00 // Нагородження призерів: 10:00

Локація: м. Київ, Національний комплекс “Експоцентр України/ВДНГ/VDNG”, Урбан-Парк

Реєстрація на забіг: https://www.raceforthecure.eu/uk/Races/Race/Id/54

Офлайн у будь-якому іншому місті

Долучитися до пробігу Race for the Cure® можна в будь-якому місті та навіть за кордоном. На сьогодні вже є зареєстровані команди з Німеччини, Швейцарії, Іспанії, Кіпру та Америки.

Для участі в забігу потрібно протягом жовтня пробігти або пройти будь-яку комфортну дистанцію. Парк біля дому, стадіон, бігова доріжка – місце визначає кожен учасник самостійно.

Для участі потрібно зареєструватися тут: https://www.raceforthecure.eu/uk/Participate/Steps/Info

Підтримати донатом:

Будь-хто може підтримати великий збір у 2 мільйони гривень фінансово та задонатити комфортну суму. Це можна зробити за посиланням: https://www.raceforthecure.eu/uk/Races/Race/Id/54

Довідка:

“Добробут” – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До мережі входять 17 медичних центрів в Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей та дорослих за понад 75 медичними напрямами. Щороку фахівці “Добробуту” проводять понад 7 000 операцій. У мережі працюють 2700 співробітників.

Від перших днів війни лікувально-діагностичний центр “Добробуту” в Києві безоплатно надавав ургентну медичну допомогу захисникам України та пораненому внаслідок бойових дій населенню в режимі 24/7. Завдяки діяльності благодійних фондів Direct Relief International та “Фундації Добробут” у ЛДЦ “Добробут” можуть отримати безоплатну допомогу поранені військові та люди, що опинилися в скрутному становищі через війну. “Добробут” став першою приватною мережею в Україні, яка отримала фінансування від федерального уряду США – за підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) компанія побудує сучасний центр фізичної реабілітації.

Fixygen - інформаційний партнер





Просмотров: 244
Другие новости