Компании

все компании

CSD LAB вдвічі збільшила кількість лабораторних офісів в 2023 році

3 жовтня 2023 року, 11:08

Медична лабораторія продовжує стрімке зростання. За перші дев’ять місяців 2023 року мережа збільшилась вдвічі. Вже невдовзі компанія готується до відкриття ювілейного, 100-го лабораторного офісу.

На початок поточного року мережа  CSD LAB налічувала 40 лабораторних офісів. Тоді як на 1 жовтня їх кількість вже досягла 83 одиниць. При цьому ще кілька лабораторних офісів вже знаходяться на фінальному етапі готовності до відкриття.


Таким чином CSD LAB впевнено йде до запланованого показника – мати мережу зі 100 лабораторних офісів до кінця року. Це дозволить компанії бути присутньою у всіх регіонах країни, де це наразі можливо. В тому числі, покриваючи прифронтові регіони – влітку були відкриті партнерські офіси в Краматорську та Слов’янську.

Також новими містами на карті покриття стали: Житомир, Черкаси, Хмельницький, Ужгород, Рівне, Кременчук, Харків, Миколаїв, Мукачево, Ірпінь, Васильків та Вишгород. Таким чином жителі та гості цих міст отримали доступ до послуг високоякісної лабораторної діагностики, які надає CSD LAB.

Найактивніше зростала мережа власних лабораторних офісів CSD LAB. Якщо на початку року їх налічувалось лише дев’ять, то наразі їх вже 45. Вдвічі зросла й кількість партнерських офісів – з 11 до 22. Крім цього, компанія наразі розширює можливості для роботи в форматі франшизи, що дозволяє всім бажаючим відкрити власний бізнес в партнерстві з експертною лабораторією.

Про компанію:

CSD LAB – одна з провідних лабораторій України, що забезпечує проведення понад 1 500 аналізів: від загального аналізу крові до визначення генетичних порушень у пухлині методом NGS. Уже 13 років CSD LAB є однією з найбільших патоморфологічних лабораторій у Східній Європі.


теги: CSD LAB



Просмотров: 191
Другие новости