Компании

все компании

Experts club проведе в Києві тренінг для вчителів із надання домедичної допомоги для дітей

28 вересня 2023 року, 16:45
Experts club проведе в Києві тренінг для вчителів із надання домедичної допомоги для дітей

Від 1 вересня в українських школах та вишах запроваджено три види навчання, які визначаються залежно від рівня безпеки у різних областях. Загалом у Україні у новому навчальному році діє 13 тисяч шкіл: 6,5 тисяч з них працює за стандартним форматом, а 3,8 тисяч – за змішаним. Загальна кількість учнів становить близько 4 млн, студентів – 415 тис. При цьому, рівень небезпеки для навчального процесу залишається високим навіть у столиці, так 21 вересня уламки збитих над столицею ракет пошкодили навчальний корпус та гуртожиток Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Тому, на думку засновників київського навчально-аналітичного центру Experts club, важливо допомогти викладачам та вчителям освоїти ключові навички надання домедичної допомоги.

У п'ятницю, 29 вересня, о 16:00 в Києві відбудеться навчальний семінар на тему "Перша домедична допомога для дітей при пораненнях та травмах". Організатори заходу – аналітичний центр Experts club спільно з медичним партнером Adonis. Генеральний партнер – благодійний фонд "Фонд Громади Приірпіння", а інформаційну підтримку надають інформагентство "Інтерфакс-Україна" та портал Open4business.

Тренінг проведе Мар'яна Болюк, представник групи медичних центрів Adonis, лікар-анестезіолог та співавтор 12 наукових публікацій.

Для участі в заході потрібно зареєструватися, надіславши запит за електронною адресою fam@experts.news. Запит має містити наступні дані: ПІБ учасника, номер телефону, назву навчального закладу.

Після підтвердження участі учасникам буде надіслана інформація про місце проведення семінару. Звертаємо увагу, що кількість місць обмежена!





Просмотров: 237
Другие новости