Компании

все компании

Укргазбанк запускає програму кредитування для ФОПів

26 вересня 2023 року, 17:56
Державний Укргазбанк запускає програму кредитування для фізосіб-підприємців (ФОП) за урядовою програмою "Доступні кредити 5-7-9%" під 15% річних без вимоги застави, повідомила фінустанова в прес-релізі у вівторок.

"Ми розширили можливості підприємців із залучення фінансування, адаптувавши наш мікрокредит під програму "Доступні кредити 5-7-9%". Завдяки чому можемо пропонувати клієнтам-ФОП фінансування під знижену вдвічі відсоткову ставку на відміну від ставки за стандартним кредитним продуктом", - наводяться в релізі слова директорки департаменту малого та середнього бізнесу Укргазбанку Тетяни Корнієнко.

Уточнюється, що за умовами програми ФОП можуть отримати кредити до 1 млн грн на поповнення обігових коштів, зокрема на закупівлю товарів і сировини, строком від 1 до 2 років.

Зазначається, що рішення за такими кредитами банк ухвалює протягом одного дня, після чого кредитні кошти зараховуються на віртуальну картку, якою клієнти можуть розплатитися в торговельній мережі або Інтернеті.

Укргазбанк поінформував, що кілька клієнтів уже скористалися програмою.

"Першими стали підприємці зі Львова та Івано-Франківська, які працюють у сфері оптової торгівлі будівельними матеріалами. Завдяки залученим коштам вони зможуть розширити асортимент своєї продукції", - йдеться в повідомленні.

Своїми головними перевагами в мікрокредитуванні держбанк вважає вимогу мінімального пакета документів, можливість подати заявку дистанційно без очного візиту, відсутність застави та поруки, а також швидке ухвалення рішення протягом 1 дня.

Як повідомлялося, уряд України 15 вересня повідомив про перегляд умов програми "5-7-9", зокрема, про підвищення ставки за кредитами на поповнення оборотних коштів до 13% річних.

За даними НБУ Укргазбанк за розміром загальних активів (167,9 млрд грн) на початок липня посідав 5 місце серед 64 українських банків. Його прибуток за січень-липень 2023 року становив 2,9 млрд грн.




Просмотров: 253
Другие новости