Компании

все компании

СК ARX запустила програму страхування авто "Залізний купол"

26 вересня 2023 року, 13:58
Страхова компанія ARX (Київ) представила нову страхову програму КАСКО "Залізний купол", що покриває пошкодження або повну загибель авто від ракет, безпілотників і боєприпасів, уламків будівель, повідомляється в прес-релізі страховика.

За цією програмою страхуванню підлягають машини до 15 років, вартістю до 5 млн грн. Покриваються такі ризики як пошкодження або повна загибель ТЗ внаслідок прямого або опосередкованого впливу будь-яких видів ракет і БПЛА на умовно безпечній території України (згідно з чинним на дату настання події переліком Мінреінтеграції), або пошкодження від уламків у разі потрапляння в будівлі.

Франшиза становить 10% від страхової суми. Терміни страхування - три і шість місяців, а також один рік.

Страховий тариф залежить від терміну страхування: 3 місяці - 1%, 6 місяців - 1,5%, 1 рік - 2%.

При цьому програма є абсолютно автономним продуктом, придбати який можна без основного КАСКО в ARX або іншій страховій компанії. Огляд авто (з фотографуванням та відеофіксацією) можна зробити без візиту до офісу - онлайн, через мобільний додаток MyARX.

ARX щодня виплачує клієнтам сумарно близько 4,7 млн грн за страховими випадками.

За даними Національного банку України, за шість місяців 2023 року компанія займає перші позиції на українському ринку за всіма ключовими показниками.

СК "ARX" працює на страховому ринку 26 років. За даними компанії, є лідером страхування КАСКО 13-й рік поспіль. Посідала перше місце серед страховиків України за розміром чистих страхових премій і чистих страхових виплат за 2021 рік. Є частиною міжнародного страхового холдингу Fairfax Financial Holdings Limited (Канада).




Просмотров: 177
Другие новости