Компании

все компании

Андрій Ставніцер планує відбудувати привокзальний готель в Одесі

25 вересня 2023 року, 16:18
Співвласник групи терміналів "ТІС" Андрій Ставніцер заявив про намір відбудувати пошкоджений атакою росіян привокзальний готель на набережній в Одесі.

"Це був мій готель - "Кемпінські Одеса". Цей готель (...) не подобався мені так само, як усім одеситам, тому я мріяв його, нарешті, реконструювати. Мріяв про це давно, проінвестував мільйони доларів, викупив частку в приватних інвесторів і, попри війну, закривав угоду з державою. Навіть підібрав уже кілька світових урбаністів і архітекторів. Усе буде. Усе відбудуємо", - написав Ставніцер у Facebook у понеділок.

Бізнесмен також знайшов партнерів, готових спільно інвестувати в будівництво набережної зони.

Як повідомлялося, в ніч на 25 вересня окупанти атакували Одеську область безпілотниками і ракетами. У результаті Морський вокзал в Одесі зазнав суттєвих пошкоджень, у будівлі нефункціонуючого привокзального готелю спалахнула пожежа.

Раніше 2021 року повідомляли про плани відкрити на місці непрацюючого готелю готель міжнародної мережі.

Чотиризірковий 19-поверховий готель "Одеса" загальною площею 26,8 тис. кв. м на 158 номерів було відкрито 2001 року. Він розташований на одеському Морському вокзалі на вул. Приморська, 6-а. Першим оператором готелю була міжнародна готельна мережа Kempinski Hotel Group.

У 2015 році уряд України вилучив готель з управління ТОВ "Прем'єр Готель Одеса".




Просмотров: 259
Другие новости