Компании

все компании

ZDOROVI у серпні передало гумдопомогу в лікарні 49 населених пунктів України

21 вересня 2023 року, 14:40
Гуманітарна агенція ZDOROVI в серпні передала 29 тонн гуманітарної допомоги в лікарні 49 населених пунктів України.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" засновниця ZDOROVI Наталя Тулінова, допомогу вдалося надати, зокрема, завдяки співпраці агенції з міжнародними партнерами, серед яких, зокрема, такі організації як "ICAP Єднання", MedShare, Embrace, RAZOM for UKRAINE, NOVA Ukraine, Americares, USAID, PHILIPS, а також інші благодійні фонди та організації.

Вона також повідомила, що впродовж вересня представники команди агенції ZDOROVI взяли участь у двох міжнародних конференціях - Summit of First Ladies and Gentlemen і Americares Ukraine Partner Summit, на яких обговорювали підтримку медичних закладів України та забезпечення доступу пацієнтів до медичної допомоги на окупованих і прифронтових територіях.

"Ми будуємо благодійну організацію, яка в найменших деталях відповідає стандартам роботи в міжнародному співтоваристві, щоб наші донори та партнери були впевнені в прозорості процесів, пов'язаних із гуманітарною допомогою Україні", - сказала Тулінова.

Вона також підкреслила, що наразі "вибудовується фундаментальна платформа повноцінної участі нашої країни у світовій системі охорони здоров'я".

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 183
Другие новости