Компании

все компании

У центральному офісі "Укренерго" проходять обшуки

20 вересня 2023 року, 15:14
У центральному офісі НЕК "Укренерго" в середу відбуваються слідчі дії, повідомили у пресслужбі компанії.

За її даними, обшуки проводяться Генеральною прокуратурою на підставі ухвали Печерського районного суду від 30 серпня 2023 року.

"Укренерго" сприяє проведенню слідчих дій і добровільно надає представникам Генеральної прокуратури всі документи, визначені ухвалою. Зазначимо, що компанія надала б слідчим добровільно всі необхідні документи без проведення обшуку. Але такого звернення від правоохоронців не надходило", - йдеться в повідомленні НЕК.

В "Укренерго" уточнили, що з переліку документів, які цікавлять правоохоронців, деякі контракти були предметом перевірки Державної аудиторської служби, яка завершила аудит компанії в березні цього року.

"Укренерго" оскаржує результати аудиту ДАСУ в суді, оскільки вважає їх упередженими і непрофесійними, а деякі прямо суперечать законодавству. Прикро, що енергетичні компанії, як і оборонні підприємства під час війни, змушені боротися з упередженими висновками ДАСУ. Це не сприяє ефективній підготовці до опалювального сезону, як і підвищенню обороноздатності країни", - резюмували в компанії.




Просмотров: 200
Другие новости