Компании

все компании

"Запоріжвогнетрив" придбав мостовий кран за 3 млн грн

16 вересня 2023 року, 12:11
ПрАТ "Запоріжвогнетрив", найбільше в Україні підприємство з виробництва вогнетривких виробів, що входить до групи "Метінвест", ввело в експлуатацію сучасний мостовий кран.

Згідно з прес-релізом компанії, сучасний вантажопідйомний агрегат запорізького виробництва запущено в експлуатацію на складі готових виробів алюмосилікатного цеху "Запоріжвогнетриву".

Після проведених статичних і динамічних випробувань, які підтвердили повну відповідність мостового крана всім вимогам, він був введений в експлуатацію.

На придбання нового крана "Запоріжвогнетрив" спрямував приблизно 3 млн грн. При цьому уточнюється, що сучасний кран дасть змогу істотно знизити ризик пошкодження готової продукції
"Запоріжвогнетрив" - найбільше в Україні підприємство з виробництва вогнетривких виробів і матеріалів високої якості. Виробляє шамотні, муллітокремнеземисті, мулітові, муллітокорундові, периклазові, периклазохромітові вироби, карбідокремнієві електронагрівачі та неформовані вогнетривкі матеріали. Продукція підприємства широко використовується в Україні, а також у країнах СНД, Європи, Азії та Африки.




Просмотров: 271
Другие новости