Компании

все компании

Діти України отримали набори першокласників від благодійників із Узбекистану

13 вересня 2023 року, 15:55

Українські діти отримали від благодійників із Узбекистану гуманітарну допомогу, повідомив посол України у Ташкенті Микола Дорошенко.

До пакету допомоги увійшли трикотажні вироби для чоловіків, жінок та дітей, а також 2000 тисяч наборів першокласників. Набір включає рюкзак, зошит, альбом для малювання, кольоровий папір, набір пластиліну, ручку, клей, олівець, кольорові олівці, акварельні фарби та пенал.

Гуманітарний вантаж отримав голова Міжнародного товариства українсько-узбецької дружби Любомир Башинський. У посольстві України «Газеті.uz» пояснили, що це друга партія гуманітарного вантажу, зібраного недержавними організаціями та бізнесом Узбекистану. Перша, що включає 10,5 тонни одягу, взуття та медичних виробів, прибула в країну 18 серпня. Відправники, як і минулого разу, залишилися анонімними.

Набори для першокласників було передано до Центру переміщених осіб до Закарпатської обласної адміністрації. Їх отримують діти-сироти та діти переміщених осіб із Харківської, Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей.

«Переконаний, що анонімна благодійність не скасовує подяку. Висловлюю щиру подяку ініціаторам такої акції. Вона підтверджує незмінність дружби між нашими народами», – написав посол України Микола Дорошенко.


По материалам: https://uzbekistan.us7.list-manage.com





Просмотров: 634
Другие новости