Компании

все компании

Corteva Agriscience розширила виробництво насіння кукурудзи до 24 гібридів

10 вересня 2023 року, 14:24
Міжнародна науково-дослідна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience збільшила у 2,6 раза - до 24 кількість гібридів насіння кукурудзи бренду Pioneer®, що вирощуються на виробничих полях насіннєвого комплексу компанії на Полтавщині, повідомляють у її прес-релізі.

Згідно з повідомленням, до портфеля насіння кукурудзи українського виробництва у 2024 році, зокрема, увійдуть гібриди лінійки Pioneer Optimum AQUAmax.

Крім того, у 2023 році команда насіннєвого комплексу почала вирощувати гібриди кукурудзи, популярні на ринках Європейського Союзу, оскільки її довгостроковою стратегією виробництва в Україні є збільшення частки експорту до ЄС.

У компанії нагадали, що 2022 року Corteva збільшила обсяги експорту до ЄС у 16 разів.

У поточному сезоні, за її даними, 80% посівів насіння вирощували на зрошуваних полях, а на 15% впроваджено технологію StripTill, яка допомагає зберегти ґрунтову вологу та запобігти ерозії. Точне землеробство впроваджено більш ніж на 80% виробничих площ. Впроваджено систему диференціальної густоти посівів.

"Протягом 10 років роботи насіннєвого комплексу Corteva в Україні робиться все для забезпечення фермерів насінням високої якості українського виробництва. (...) Ми переконані: виробництво насіння в Україні має велике майбутнє і Corteva прагне бути тут лідером", - зазначив цитований прес-службою керівник з виробництва в Україні Corteva Agriscience Олексій Турчинов.

Насіннєвий комплекс компанії в Полтавській області офіційно відкрито в червні 2013 року. У його будівництво було інвестовано понад $56 млн. Річна потужність заводу - близько 500 тис. посівних од. насіння кукурудзи і 250 тис. посівних од. насіння соняшнику.

Corteva Agriscience - глобальна сільськогосподарська компанія. Пропонує комплексні рішення для максимізації врожайності та прибутковості. Має понад 150 науково-дослідних об'єктів і понад 65 діючих речовин у портфоліо.

До її представництва в Україні входять центральний офіс у Києві, науково-дослідний центр у с. Любарці (Київська обл.) та насіннєвий виробничий комплекс, відкритий 2013 року в с. Стасі (Полтавська обл.).

У квітні 2022 року компанія прийняла рішення покинути російський ринок через розв'язану РФ повномасштабну війну проти України.




Просмотров: 274
Другие новости