Компании

все компании

У Черкаській області завершується будівництво зерносушильного комплексу

7 вересня 2023 року, 12:42
Бельгійська компанія ТОВ "Гранекс-Черкаси" (с.Деньги, Черкаської обл.) завершує будівництво зерносушильного комплексу продуктивністю до 600 тонн/добу, повідомила компанія-розробник проекту ProjectLine.

"Замовником було поставлено завдання виконати максимально компактне компонування, тому фахівці ProjectLine розмістили комплекс на ділянці розмірами всього 19х23 м", - зазначили проєктувальники.

Згідно з повідомленням, надалі в господарстві планується добудувати елеватор на 15 тис. тонн одночасного зберігання, відділення кінцевого очищення зерна та вузол завантаження в автотранспорт.

ТОВ "Гранекс-Черкаси" створено 2002 року. Спеціалізується на вирощуванні зернових, олійних, картоплі та цибулі на зрошенні, під яким зайнято 450 га із загального земельного банку в 3,5 тис. га. Підприємство має підлогове картоплесховище потужністю 6 тис. тонн та овочесховище для цибулі на 2 тис. тонн. Основним бенефіціаром підприємства є громадянин Бельгії Том ван Гой, керуючим - громадянин Бельгії Вім де Шуттер.




Просмотров: 270
Другие новости