Компании

все компании

Барський машзавод має намір спрямувати весь чистий прибуток за 2022 р. на госпдіяльність

29 серпня 2023 року, 12:33
ПрАТ "Барський машинобудівний завод" ("Бармаш", Бар Вінницької обл.), великий український виробник устаткування для харчової промисловості, газових і електрокотлів, планує спрямувати отриманий у 2022 році чистий прибуток у розмірі 1,6 млн грн на використання в господарській діяльності.

Це передбачено проектом рішення загальних зборів акціонерів компанії, запланованих на 28 вересня, порядок денний яких оприлюднено в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Акціонери, зокрема, мають намір внести зміни до статуту товариства і замінити правління дирекцією. У зв'язку з цим планується припинити повноваження голови правління Іллі Луки, його першого заступника Геннадія Луки та членів правління Василя Гонтаря й Олександра Лотоцького.

Водночас до складу дирекції пропонується обрати Іллю Лука (генеральний директор) і Геннадія Лука (директор), які, згідно з Єдиним держреєстром юридичних осіб та фізосіб-підприємців, є кінцевими бенефіціарами "Бармаша".

Барський машзавод випускає, зокрема, обладнання для лікеро-горілчаної, виноробної, олійно-жирової, консервної, кондитерської, хлібопекарської промисловості, з 2000 року - газові, електричні та твердопаливні опалювальні котли під ТМ "ТермоБар".

За інформацією opendatabot, 2022 року компанія скоротила чистий дохід на 19,4% порівняно з 2021 роком за зростання чистого прибутку до 1,6 млн грн із 0,92 млн грн.

За інформацією компанії, її активи 2022 року становили 94,29 млн грн (на 12,7% менше), зокрема сумарна дебіторська заборгованість скоротилася на 36% до 9,8 млн грн. Поточні зобов'язання знизилися за рік на 7,2% до 34,3 млн грн, довгострокові - на 14,4% до 4,8 млн грн.

Нерозподілений прибуток становив 2,52 млн грн проти 0,92 млн грн роком раніше.




Просмотров: 162
Другие новости