Компании

все компании

27 аграрних асоціацій України висловили підтримку першому заступнику міністра Тарасу Висоцькому

29 серпня 2023 року, 13:34
27 аграрних асоціацій України висловили підтримку першому заступнику міністра Тарасу Висоцькому Підтримку першому заступнику міністра аграрної політики та продовольства України Тарасу Висоцькому висловили 27 провідних аграрних асоціацій і вважають неприпустимим появу недоведених звинувачень, повідомила прес-служба Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ).

"Високо оцінюючи діяльність правоохоронних органів у боротьбі з корупцією, аграрна громадськість висловлює впевненість, що в цьому випадку може бути допущено прикру помилку", - наголошується в повідомленні.

Аграрні асоціації назвали висунуті Висоцькому звинувачення "передчасними", а його рішення "ухваленими в інтересах держави і суспільства".

Бізнес-спільнота відзначила високий професіоналізм Висоцького в управлінні та координації діяльності галузі, завдяки якому вдалося уникнути перебоїв у постачанні продовольства і забезпечити продовольчу безпеку регіонів, які потребують негайної допомоги продуктами харчування в умовах повномасштабного вторгнення.

Провідні аграрні асоціації закликали правоохоронні органи, зокрема, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), врахувати їхню думку та об'єктивно розглянути всі матеріали справи, обставини, факти й зробити правильні висновки щодо "одного з найпорядніших і найпрофесійніших чиновників".

Як повідомлялося, 24 серпня 2023 року було оприлюднено інформацію НАБУ про підозру Висоцькому у скоєнні кримінального правопорушення, що полягає в умисному використанні службового становища з метою одержання неправомірної вигоди для юридичної особи всупереч інтересам держави.




Просмотров: 316
Другие новости