Компании

все компании

Meta запустить веб-версію Threads

22 серпня 2023 року, 12:55
Американська Meta на початку цього тижня планує запустити веб-версію соцмережі Threads, пише The Wall Street Journal із посиланням на інформовані джерела.

Версія для персональних комп'ютерів входить до числа найбільш запитуваних нововведень для запущеної в липні Threads, що конкурує з платформою X (колишній Twitter). Крім того, це наймасштабніше нововведення для сервісу.

Застосунок Threads в основному орієнтований на користувачів смартфонів. Окремі записи в соцмережі можна переглядати через браузер, але можливості такого доступу обмежені.

Веб-версія Threads уже проходить внутрішнє тестування в Meta і незабаром буде запущена, зазначив у п'ятницю глава іншої платформи компанії - Instagram - Адам Моссері на своїй сторінці в цій соцмережі. "Поки вона працює неідеально, потерпіть, - написав Моссері. - Щойно вона буде готова, ми всім її покажемо".

За словами джерел WSJ, плани запуску мають попередній характер і можуть змінитися.

Браузерна версія буде корисною в контексті просування Threads в інтернеті, вважають експерти із соціальних мереж, на яких посилається видання.

"Веб-версія Threads сильно допоможе Meta в боротьбі з X, - вважає Сем Саліба, який відповідав за глобальний бренд-маркетинг Instagram, чию думку наводить WSJ. - Вона дасть змогу компанії розширити охоплення і функціонал, розвинути можливості збору даних".

Threads набрала 100 млн завантажень за рекордні п'ять днів, але останніми тижнями користувацька активність впала, пояснює газета. Багато користувачів відзначають брак важливих функцій.

За даними SimilarWeb, через більш ніж місяць після запуску Threads час її використання скоротився приблизно на 85%. Кількість щоденно активних користувачів (DAU) вийшла на пік за кілька днів після запуску платформи і сягала тоді приблизно 50 млн, проте зараз їх налічується менше ніж 10 млн.

У липні 2022 року Twitter відзвітував про DAU у 237,8 млн. Після цього компанія не публікувала звітність.

По материалам: The Wall Street Journal


теги: Meta, Threads



Просмотров: 215
Другие новости